03 230 53 16

Webcam Kensington W2000 Auto Focus

Bestelnummer: 1418841 op voorraad: 8

Verpakt per: STUKS Prijs per:

€ 75,82 (excl. BTW)
Logo
Icon
Icon
Icon
Specificaties
Productnummer: 1418841
Merk: Kensington
Voorraad: 8
Verpakt per: STUKS / 1
Prijs per: STUKS
Kleuren: Zwart
Kleur: Zwart
Omschrijving

De Kensington W2000 1080p Auto Focus Webcam biedt video van hoge kwaliteit (1080p @ 30fps), een omnidirectionele microfoon en unieke functies voor privacy, cameraplaatsing en goed beeld bij weinig licht.

De W2000 is geoptimaliseerd om je er op jouw best uit te laten zien op de populairste toepassingen voor videovergaderingen.

De webcam maakt deel uit van het Kensington-ecosysteem voor professionele videovergaderingen, dat bestaat uit krachtige en uitstekend op elkaar ingestelde software en accessoires die je in staat stellen om meer tijd te besteden aan samenwerking en minder aan het oplossen van problemen. Of je nu thuis of op kantoor werkt, de W2000 laat je zien, maar dan beter, in Microsoft Teams, Google Meet, Zoom en meer.

Geoptimaliseerde videotechnologie.

De W2000 levert 1080p-video van hoge kwaliteit met automatische focus en lichtcorrectietechnologie.

Perfect voor Microsoft Teams, Google Meet, Zoom en meer.

Met de eenvoudige en krachtige Kensington Konnect™-software kan je de video-instellingen met één druk op de knop aanpassen.

Dankzij de geïntegreerde lenskap bepaal je eenvoudig door wie je gezien kunt worden. Een smal gezichtsveld met een diagonaal van 75° biedt een persoonlijk en privé videoframe, ideaal voor 1-op-1 gesprekken, en laat minder rommel op de achtergrond zien.

Veelzijdige positionering.

Inclusief elektronisch pannen, kantelen en 2x zoomen (ePTZ) en kan handmatig 37° verticaal en 360° horizontaal worden gedraaid.

Ingebouwde microfoon.

Een geïntegreerde omnidirectionele microfoon maakt gebruik van ruisonderdrukkingstechnologie om ervoor te zorgen dat je bij elke vergadering, podcast en presentatie duidelijk te horen bent.

Met USB-A naar USB-C adapter.

Voldoet aan de teststandaard MIL-STD-810H Testmethode 504.3.

Verontreiniging door vloeistoffen met desinfecterende vloeistoffen zonder degradatie.

Er werden geen visuele degradatie of problemen met het aangegeven gebruik vastgesteld na voltooiing van de test.

Gerelateerde producten
Alternatieve producten